Moje korzenie to wiedza.
Wiedza jest po to,
aby się nią dzielić
Jestem
kulturoznawcą
mistrzem florystyki
szkoleniowcem
nauczycielem zawodu florysta
menedżerem marki luksusowej
Doświadczenie jest po to,
aby z niego korzystać
Współpracowałam i współpracuję
przez 18 lat z Magdą Gessler
byłam odpowiedzialna m.in. za wystrój roślinny i stylizację flagowych restauracji: U Fukiera, Ale Gloria, Polka, Polka i Marcello w Łodzi, Kryształowa w Katowicach, Restauracja Wencel w Krakowie
z agencjami ślubnymi
m.in. z Akademią ślubną Perfect Day i Aspire
z największymi markami i klientami biznesowymi
w ciągu 20 lat stworzyłam stylizacje florystyczne przestrzeni biurowych i eventów, m.in. dla: Marc Jacobs, Sephora, Bank Śląski, Plus, Restauracja i Catering Aleje3, Deli3, Cosmopolitan, Restauracja Ceviche, Restauracja Belvedere, Nautilus, Dom Dochodowy, Restauracja Salto, krakowskie Restauracje: Szara Gęś, w Kuchni, Wesele, Kogel Mogel, Boccanera, Fiorentina